details

LOVe- en Verloving

Let's
celebrate

love!

Ken je dat? De enige foto's die je samen met je geliefde hebt zijn selfies op je telefoon. Maar echte beelden die bij jullie passen, die mis je. Herinneringen.,

Ik ga graag met jullie op pad. Zie het als een date, maar dan met mij en mijn camera erbij. We bespreken vooraf wat er goed bij jullie past. De natuur? Of misschien wel een ode aan de stad waar jullie wonen? Samen op avontuur en het resultaat is een prachtige fotoreportage van jullie. Beelden waar jullie op kunnen terugkijken een leven lang.

Gaan jullie trouwen? Dan is een verlovingsshoot perfect om bijvoorbeeld op jullie trouwkaart te gebruiken!

Love- en verlovingsshoots beginnen bij 209 euro. Benieuwd naar alle opties? Neem dan contact met mij op!

Love

Letters

zin in

avontuur?

Laat een berichtje achter

op mijn contactformulier hieronder.

Dan spreken we elkaar gauw!

Get In Touch