details

Bruiloft

Yes!

Jullie gaan

trouwen!

Er breekt een spannende tijd aan. Een periode van plannen en keuzes maken. Wat trekken we aan? Voor welke locatie kiezen we? En natuurlijk, welke trouwfotograaf past er bij ons?

Ik omschrijf mijn fotografiestijl als tijdloos, verhalend en intiem. Elk beeld in mijn reportages hebben een doel en dienen het grote verhaal van jullie liefde. Of het nu om de blik van jouw oma gaat of het moment dat jouw geliefde een traantje wegpinkt wanneer jullie elkaar voor het eerst zien. Perfectie is voor mij niet belangrijk, het gaat mij om de connectie. Op jullie dag ga ik zo onzichtbaar mogelijk te werk. Ik regisseer niets. Zo ontstaan namelijk de spontane momenten waar ik het voor doe.

Mijn tarieven beginnen vanaf 1449 euro voor 6 uur fotografie. Benieuwd naar alle prijzen en mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend hieronder mijn brochure aan.

Love

Letters

Mijn

filosofie

Trouwfotografie is voor mij niet het perfecte plaatje. Trouwfotografie draait voor mij om echte pure beelden. Gewoon zoals ze zijn. Zonder poespas.

Zodat jij, wanneer je oud en gerimpeld bent, bij het zien van de foto's je niet alleen herinnert hoe jullie dag eruit zag. Maar juist hoe het voelde. Want dat wil ik met mijn werk bereiken.

Een leven lang heimwee naar die ene speciale dag.

alles over

Trouwalbums

Jullie reportage in een prachtig album van

museumkwaliteit? JAA! Klik om hier meer over

te weten.

meer info