FAQ

Over het algemeen boeken de meeste koppels mij ongeveer een 8 tot 12 maanden voor hun trouwdag. Ik fotografeer een maximaal aantal bruiloften per jaar. Hoe eerder jullie mij benaderen, hoe groter de kans is dat ik beschikbaar ben. Ik hou wel altijd een aantal plekjes over voor lastminute aanvragen. Schroom dus niet om gewoon te mailen, ook al is het misschien een aantal maanden of weken voor de trouwdag.

Dit vind ik altijd een lastige vraag, als ik eerlijk ben. Geregeld krijg ik ook de vraag wat mijn style precies is. Voor mij staat het liefdesverhaal van het bruidspaar centraal. En elk bruidspaar is anders. Daarom vind ik het lastig om één style te omschrijven. Een aantal woorden die bij mijn fotografie passen zijn 'tijdloos', 'tikkie moderne vibe', 'puur' en 'romantisch'. Wanneer ik fotografeer vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt bij mij. Jullie als bruidspaar, maar ook jullie familie, vrienden en andere gasten. Ik maak zo nu en dan een praatje en laat het vooral gebeuren. Benieuwd naar mijn werk? Check dan mijn portfolio!

Binnen 3 dagen na jullie trouwdag, ontvangen jullie een preview van jullie foto's. Het grote werk begint bij mij pas na jullie dag. Ik maak een mooie selectie van jullie en vorm het verhaal van jullie dag. Binnen 6 weken ontvangen jullie alle foto's via een beveiligde online galerij. Bij elk pakket zit tevens een verrassingsalbum. Deze maak ik daarna voor jullie op. Ook een upgrade naar een fine art luxe trouwalbum is natuurlijk mogelijk.

Gelukkig is het mij nog nooit gebeurd dat ik niet in staat ben om een bruiloft te fotograferen. Mocht het mij een keer overkomen, dan heb ik heel veel collega-fotografen om mij heen die kunnen bijspringen. Mijn invaller fotografeert jullie dag. Het selectie- en bewerkingsproces voer ik gewoon uit.

Dat is helemaal geen probleem! Sterker nog, de bruidsparen die het heerlijk vinden om de gehele dag voor de camera te staan, zijn in de minderheid. Maar maak je vooral geen zorgen. Ik stel jullie volledig op jullie gemak. En heel eerlijk, iedereen die deze vraag heeft, zegt later vaak dat het hartstikke meeviel.