Photography is about capturing souls,

not only the smiles

details voor jullie trouwdag

YES! Jij gaat trouwen met de liefde van je leven! Gefeliciteerd!

Er breekt een spannende tijd aan. Een periode van plannen en keuzes maken. Wat trekken we aan? Voor welke locatie kiezen we? En natuurlijk, welke trouwfotograaf past er bij ons?

Ik omschrijf mijn fotografiestijl als tijdloos, verhalend en intiem. Elk beeld in mijn reportages hebben een doel en dienen het grote verhaal van jullie liefde. Of het nu om de blik van jouw oma gaat of het moment dat jouw geliefde een traantje wegpinkt wanneer jullie elkaar voor het eerst zien. Perfectie is voor mij niet belangrijk, het gaat mij om de connectie. Op jullie dag ga ik zo onzichtbaar mogelijk te werk. Ik regisseer niets. Zo ontstaan namelijk de spontane momenten waar ik het voor doe.

Mijn tarieven beginnen vanaf 1249 euro voor 6 uur fotografie. Benieuwd naar alle prijzen en mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend hieronder mijn brochure aan.

lieve woorden

Marc en Danique

Vincent en Djoni

'Met een dikke lach op ons gezicht hebben we de foto's bekeken. Wat zijn ze prachtig en wat geven ze onze herinneringen aan de bijzondere dag een waardevolle extra lading. Ook zoveel enthousiaste en mooie reacties gehoord van onze vrienden en familie. Dat ook zij het fijn vonden dat jíj erbij was, dat je een fijne en relaxte sfeer meebracht. En de foto's, iedereen is er verliefd op... (uiteraard!!) DANK JE WEL!'

'Jolande. Wauw. Echt geen woorden voor de foto's. Of ja, eigenlijk wel. Maar geen enkel woord lijkt te tippen aan je talent! Overweldigend zo mooi, prachtig, emotioneel, liefdevol, teder, professioneel, sfeervol en feestelijk heb jij onze dag weten vast te leggen. Zoals wij de dag herbeleven in ons hoofd, zo heb jij er eeuwig beeld aan gegeven. Fantastisch hoe jij oog hebt voor emoties, details en omgeving. Wij zijn ontzettend blij dat jij onze dag wilde vastleggen!

Vraag aan!

Werkwijze